RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Названо кращі дешеві авто в Україні - рідко ламаються і витрачають мало палива

Раніше з'явився список кросоверів з оптимальним співвідношенням якість-ціна, тепер же автоексперти назвали кращі бюджетні авто.

Про це пише Сar Diagram.

Renault Logan (від 11 750 $)

Logan випускається з 2004 року. Це недорогий і надійний автомобіль з енергоємної підвіскою, яка відмінно справляється з поганими дорогами. У нього місткий багажник, а більш дорогі версії седана оснащуються економічним дизельним мотором. До того ж український офіс Renault пропонує Logan з заводським газобалонним обладнанням.

Renault Sandero (від $ 10 630)

Фактично "Сандеро" - це той самий Logan, тільки в кузові "хетчбек". З технічної точки зору автомобілі відрізняються лише об'ємом багажника: у "Логана" він більше майже на 200 літрів. Хетчбек добре справляється з українськими дорогами. Sandero також пропонують із заводським газобалонним обладнанням.

Peugeot 301 (від $ 13 200)

У базовій версії Peugeot 301 коштує дорожче, ніж Renault Logan. При цьому у 301-го в "мінімалки" немає навіть магнітоли - тільки антена + електропроводка. Peugeot 301 так само, як і Logan, пропонують з економічним дизельним мотором. Однак така модифікація коштує близько 16 000 доларів.

Citroen C-Elysee (від $ 13 200)

Citroen C-Elysee - брат-близнюк Peugeot 301. З точки зору технічних характеристик автомобілі нічим не відрізняються. Незначні відмінності можуть бути в комплектаціях. Автомобіль пережив косметичне оновлення в 2017 році. Він отримав нову задню оптику з 3D-ефектом.

Fiat Tipo (від $ 14 000)

Fiat Tipo - ще один гідний представник бюджетних седанів. При цьому він не виглядає дешево. А за деякими параметрами, він навіть перевершує своїх основних конкурентів. Зокрема, багажник в Tipo більше, ніж, наприклад, у таких суперників, як Peugeot 301, Citroen C-Elysee і навіть Renault Logan. Виграє у конкурентів він і за таким показником, як дорожній просвіт.

Ravon R4 (від $ 10 +660)

Ravon R4 виробляють в Узбекистані. Однак не варто думати, що це низькоякісний автомобіль з Азії. Седан збирають на спільному підприємстві з американським концерном General Motors. Його підвіска ідеально підходить для українських доріг. R4 може бути хорошим варіантом бюджетного автомобіля з продуманим салоном, величезним багажником і енергоємної підвіскою.

Chery Tiggo 4 ($ 13 900)

Chery Tiggo 4 - мабуть, кращий кросовер в ціновій категорії до 15 000 доларів. За габаритами ця модель порівнянна з Renault Duster - китаєць всього на два міліметри коротший. На авто ставиться тільки один мотор - 1,5-літровий "атмосферник". Однак бідність моторної лінійки виробники компенсували багатим оснащенням.

Ravon R2 ($ 10 100)

R2 - ще одна бюджетна модель від Ravon. Це хетчбек А-класу, який є перелицьованою версією Chevrolet Spark M300 зразка 2009 року. Ravon R2 типовий міський хетчбек. У нього невеликий багажник і малопотужний мотор. Зате він компактний: в довжину всього 3,64 метра - приблизно на метр коротший, ніж Hyundai Tucson.

Skoda Fabia ($ 14 930)

Fabia - найдоступніша модель Skoda. І єдина модель чеської марки, яка поки ще потрапляє в ціновий діапазон до 15 000 доларів - за ці гроші можна купити "Фабію" в мінімальній комплектації. Вона буде оснащена літровим мотором потужністю 95 кінських сил і механічною "коробкою" на п'ять швидкостей.

Citroen C3 ($ 14 400)

Citroen C3 можна розглядати як "свіжу" альтернативу Skoda Fabia. Автомобілі дуже схожі за габаритами - C3 всього на міліметр коротший за "Фабію". Citroen робить ставку на виразний дизайн. Можна сказати, що це наймолодіжніший бюджетний хетчбек в Україні. До того ж для своєї ціни він прекрасно оснащений.

Раніше "Апостроф" розповідав про кращі міські авто, які відрізняються маневреністю, довговічністю і комфортом.