RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

Названо найкращі міські авто - відрізняються маневреністю, довговічністю і комфортом

Велике місто з його вузькими вуличками, нескінченними заторами і браком вільних місць на парковках змушує змінювати свої звички. Експерти назвали автомобілі, які найбільше підходять для міста завдяки своїй універсальності, маневреності і комфорту.

Про це пише видання favorit-motors.ru.

За словами експертів, універсального автомобіля для міста, який підходив би абсолютно всім і кожному, важко знайти через індивідуальні вимоги власників. Однак є авто, на які варто звернути більшу увагу.

Volkswagen Polo

Цей універсальний седан є бестселером марки. Має просторий салон і багажник в 460 літрів. Динамічний, мало споживає пального, в наборі опцій є все, що потрібно в сучасній машині.

Kia Rio X-Line

Це хетчбек підвищеної прохідності, який готовий для будь-яких щоденних завдань. Має довгий список опцій і доступну ціну в комплекті з надійністю.

Renault Sandero

Цей автомобіль називають стильним французьким міським хетчбеком для егоїстів, пари та навіть великої родини.

Skoda Rapid

Цей міський ліфтбек однаково зручний в поїздці, при переїзді, для ремонту і будь-яких інших завдань.

Ford Fiesta

Відомий всім міський тусовщик, стильний і функціональний, з багажником правильної форми, трьома місцями ззаду і компактними розмірами.

Як повідомляв "Апостроф", автомобільні експерти назвали топ-5 найкращих сімейних автомобілів в сегменті кросовери, які рекомендують для покупки в 2021 році.