RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

23 квітня

Всі новини

Названо найпопулярніші в Україні авто і ціни на них - стали бестселерами ринку

У 2020 році майже 10 тисяч українців стали власниками нових автомобілів, а декому доводилося про це тільки мріяти і розраховувати суми кредитних платежів на покупку - в минулому році українці більше 5 мільйонів разів зверталися до калькуляторів розрахунку кредитних платежів у процесі вибору нового автомобіля.

Видання AutoOboz назвало моделі, які приваблювали українських автомобілістів найбільше.

Kia Sportage

Південнокорейський позашляховик четвертого покоління Kia Sportage став найбільш популярною моделлю в Україні в своєму сегменті. Компактний кросовер, який розрахований на 5 посадочних місць, є одним з найбільш універсальних позашляховиків. Купити Kia Sportage в Україні можна від 552 тисяч грн. Якщо враховувати, що як початковий внесок за нову машину багато українці готові були сплатити від 40 до 60% ціни, то отримуємо 220-331 тис. грн першого платежу. Ці умови роблять кросовер Kia ще більш привабливим.

Lada Granta

Lada Granta – бюджетний автомобіль російського виробництва, який певним чином викликав інтерес українців в минулому році. Це пояснюється тим, що ця модель є найбільш дешевою новою машиною на ринку (авто коштує від 198 тисяч грн. Потенційні покупці готові були внести перший платіж в розмірі 79-119 тис. грн. Однак на дорогах кількість Lada Granta в 2020 році в цілому не зросла.

Renault Logan

Цей компактний седан став лідером серед бюджетних седанів в Україні у 2020 році. Покупців приваблює якість, надійність, практичність і невисока вартість обслуговування. Це недорогий і надійний автомобіль з енергоємною підвіскою, яка відмінно справляється з поганими дорогами. У нього місткий багажник, а більш дорогі версії седана оснащуються економічним дизельним мотором. До того ж український офіс Renault пропонує Logan з заводським газобалонним обладнанням. Коштує авто від 316 тисяч грн. Українці активно цікавилися кредитуванням цієї моделі й були готові внести від 126 до 189 тис. гривень початкового внеску, а залишок розбити на регулярні платежі.

Chery Tiggo 2

Найдешевший кросовер на українському ринку Chery Tiggo 2 – китайський міський автомобіль, що має стильний сучасний дизайн і перевірену репутацію на дорогах. Tiggo 2 знаходиться в сегменті кросоверів, що швидко зростає, – саме про такі автомобілі сьогодні мріють покупці. В Україні Chery Tiggo 2 коштує від 308 тисяч грн. Відповідно, його можна назвати найбільш доступним кросовером на ринку. Потенційний перший внесок за автомобіль склав 123-185 тис. грн.

Skoda Octavia

Skoda Octavia є улюбленцем публіки на будь-якому європейському ринку вже багато років. В 2020 році українські автомобілісти також активно цікавилися купівлею Octavia в кредит. Зараз дилери продають автомобіль нової генерації за ціною від 583 тисяч грн. За умови 40% першого платежу доведеться внести 233 тис. грн, а 60% – 350 тисяч. Імовірно, що і 2021 році цю модель чекає успіх на ринку.

Як повідомляв "Апостроф", автомобільні експерти назвали топ-5 найкращих автомобілів в сегменті кросовери, які рекомендують для покупки в 2021 році.