RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

Названі найкомфортніші авто, які відрізняються якістю і не підводять

Західні фахівці переглянули тисячі варіантів автомобілів і склали рейтинг найбільш комфортних машин преміального і масового сегментів.

Список найкращих авто опублікувало видання Carbuyer.

Mercedes-Benz E-Class

Ця модель бізнес-класу не прагне бути краще суперників в особі BMW 5 Series або Jaguar XF по керованості, але відстає в цьому плані зовсім небагато.

Citroen C3

У субкомпактного французького хетчбека почесне друге місце. За словами фахівців, в авто можна відзначити ряд незаперечних переваг у сфері комфорту. Вони відзначають, що автомобіль відмінно пристосований для щоденної експлуатації, має добротний інтер'єр і місткий вантажний простір.

Jaguar XF

Британський Jaguar XF виглядає респектабельно і має якісний і розкішний інтер'єр. Також авто має асортимент бензинових і дизельних двигунів.

Skoda Superb

Експерти кажуть про цей автомобіль, що у нього немає області, в якій він розчаровує. Чеське авто має стільки ж внутрішнього простору, скільки автомобілі двома класами вище.

Volvo S90

Цей автомобіль має яскравий дизайн, який гармонійно поєднується з передовими інноваціями.

Mercedes-Benz S-Class

Флагманський S-Class автори рейтингу назвали найкращим представницьким седаном преміального сектора в світі. Спочатку модель проектувалася з прицілом на VIP-пасажирів, так що про комфорт можна не розповідати.

BMW 5 Series

Це авто зібрало в собі відмінне поєднання комфорту і драйверськіх характеристик. Автомобіль порадує вас комфортом на швидкісних магістралях, в місті і навіть десь на гірському серпантині.

Range Rover

Особливої похвали авто отримало за підвіску, яка майстерно згладжує вади і при цьому забезпечує відмінну плавність ходу під час далеких марш-кидків по шосе.

Infiniti Q30

Infiniti робить ставку на комфорт і запропонував альтернативу таким конкурентам як BMW 1 Series і Audi A3. Продуктивність і керованість не є головними козирями Q30, але при цьому модель бере спокійним інтер'єром, підвіскою і опцією активного шумопоглинання.

Rolls-Royce Ghost

Люксовий седан Rolls-Royce Ghost коштує дуже дорого. В обробці інтер'єру застосовується шерсть, вишукана шкіра і дерево. По комфорту, шумоізоляції та плавності ходу ніхто їх інших учасників рейтингу поруч не стоїть.

Нагадаємо, що автомобільні експерти назвали кращі автомобілі 2020 року.