RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

Всі новини

Собор Пресвятої Богородиці: красиві картинки і кращі привітання у віршах і прозі

Наступного дня після Різдва Ісуса Христа, 8 січня, православні християни відзначають Собор Пресвятої Богородиці. Свято присвячене прославлянню Богоматері, яка народила Сина Божого.

"Апостроф" зібрав найкращі картинки і привітання зі святом у віршах і прозі.

***

Собор Пресвятої Богородиці

Справляє сьогодні народ.

Зберігає нехай Свята від горя вас,

Образи, печалі, негараздів.

Нехай захистить від зради,

Нехай сили вам в житті дає,

Молитва Ісусової Матері

Нехай завжди вас врятує.

***

Вітаю з днем Собору Пресвятої Богородиці і щиро хочу побажати милості Божої Матері і небесного захисту від бід, доброї удачі і світлого щастя в житті, щирої любові і вічної благодаті, великодушності і милосердя.

***

Вітаю зі святом! В день Собору Пресвятої Богородиці, бажаю, щоб в кожній родині оселилося щастя. Нехай доля подбає про кожну людину і нагородить здоров'ям, радістю, виконанням бажаного і процвітанням! Добра вам і всіх благ!

***

Вітаю зі святом Собору Пресвятої Богородиці. Бажаю жити благодатно, любити щиро, вірити до кінця і сподіватися тільки на хороше. Нехай в житті буде багато добрих і радісних днів, гідних і шляхетних справ, теплих і відкритих посмішок.

***

Вітаю і в день Собору Пресвятої Богородиці! Від чистого серця бажаю, щоб небо завжди було світлим і ясним, щоб доля залишалася прихильною і доброю, щоб яскраві зірки висвітлювали життєвий шлях вночі, а невгасаючи промені сонця допомагали вибирати правильну дорогу днем.

***

Зі святом Собору Пресвятої Богородиці вітаю вас. Бажаю вам благодаті, щирої любові, віри і надії. Нехай в житті вас чекає багато радісних, гідних і шляхетних днів.

***

Вітаю в Собор Пресвятої Богородиці! Бажаю, щоб у кожному домі було щастя, а успіх нехай ніколи не залишав тебе. Любові тобі, гармонії і добра.

Раніше "Апостроф" розповідав про головні традиції різдвяних свят - коли в Україні колядують, щедрують і посівають.