RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Через вибух під Лубнами без газу залишаться кілька населених пунктів: офіційне повідомлення

У суботу, 9 січня 2021 року неподалік від автотраси Київ - Харків в Полтавській області прогримів потужний вибух з подальшим горінням на магістральному газопроводі Уренгой-Помари-Ужгород. На місце аварії вже направлено 8 одиниць техніки та мобільна оперативна група ГУ ДСНС України в Полтавській області.

У прес-службі АТ "Лубнигаз" попередили про аварійні відключення через НП в деяких населених пунктах.

Газовики звернулися до місцевих жителів з проханням після відключення газу переконатися, що всі газові конфорки було закрито.

Згідно з останньою інформацією, потужний вибух прогримів на ділянці, неподалік від населеного пункту Калайдинці. НС зачепила ГРС "Новаки" і ГРС" Вишневий ". На даний момент перелік населених пунктів, які будуть тимчасово відключені від газопостачання залишається невідомим. Представники "Лубнигаз" просять місцевих жителів бути пильними та попереджати про аварійні ситуації близьких і знайомих.

Відео з вибухом вже публікують в соціальних мережах. На відео можна помітити, як недалеко від траси утворився величезний стовп полум'я, який надав небу помаранчевого блиску.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в китайській провінції Хунань прогримів потужний вибух на заводі з виробництва акумуляторів.