RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

Жителі Мадрида зраділи снігу та влаштували "битву": втрутилася поліція, відео

Шторм "Філомена" обрушився на Іспанію два дні тому. Стихійне лихо принесло до Королівства рясні снігопади і рекордно низьку температуру.

Про це повідомили журналісти таблоїду 20minutos.

Жителі іспанської столиці зібралися в центрі міста після найсильнішого снігопаду за останні 80 років. Іспанці влаштували масову гру в сніжки, яку перервали співробітники правоохоронних органів.


Іспанці утворили велике коло навколо площі, після чого почали закидати один одного сніжками. Після того, як вони виявили, що на асфальті не залишилося снігу, жителі Мадрида почали використовувати предмети, які були під рукою. Співробітники правоохоронних органів втрутилися в "війну" громадян і пояснили це тим, що необхідно дотримуватися заходів із запобігання поширенню коронавирусной інфекції COVID-19.


Іспанія зіткнулася з проблемами через снігопади 8 січня 2021 року. Жителі Королівства рідко бачать сніг, а в цьому році вони їм перенаситилися. Футбольні команди змушені переносити свої ігри на інші стадіони, або скасовувати поєдинки. Були випадки загибелі людей, яких знаходили під величезним шаром снігу. На території Королівства працює спецтехніка, яка кожну хвилину прибирає сніг з вулиць найбільш засніжених міст країни.


Як писав "Апостроф" раніше, аномальні снігопади в Іспанії побили рекорди за десятки років