RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Названо кращі авто для жінок - відрізняються комфортом та легкістю управління

Жінок за кермом стає все більше, вже нікого не здивуєш цим явищем. І вони теж хочуть пересуватися по своїх справах максимально комфортно. Експерти зібрали ТОП-10 машин максимально зручних і комфортних для представниць прекрасної половини людства.

Про це пише сайт "Факти".

1. Hyundai Veloster

Недорогий і стильний автомобіль, який в перші роки запуску був дуже популярний у американської молоді. Україна повинна оцінити його красу, зручність і мобільність.

2. Peugeot 1007

Досить компактна модель бренду Peugeot. Рухливі бічні двері, стильний дизайн і легкість в керуванні порадує активну дівчину.

3. KIA Picanto

Популярна модель, в якій вдало поєднуються комфорт, практичність і відмінний дизайн. Крім того, вона досить доступна за ціною. Незважаючи на свої розміри KIA Picanto досить місткий, і в ньому багато місця і для для пасажирів, і для об'ємного багажу.

4. Citroen C3 Pluriel

Красиве творіння французьких дизайнерів.У них вийшло поєднати хетчбек, кабріолет і пікап в одній моделі. Автомобіль універсальний для будь-якої погоди і будь-якого дорожнього покриття. Крім того дуже стильний, зручний і порівняно недорогий.

5. Toyota Celica (T230)

Модель не нова, але у неї дуже приваблива ціна, при відмінних технічних характеристиках. Яскравий дизайн, який дуже нагадує спорткари. Модель підійде для активних і ризикованих дівчат.

6. Mazda CX-5

Ця модель доступна по грошах, містка і зручна, підійде для жінки з дітьми. Досить комфортна і для коротких поїздок і для тривалих подорожей. Стильний дизайн, зручний салон і комфорт, підкорити можуть не тільки жінок.

7. Range Rover Evoque

Елітний і стильний варіант. Мотор можна вибрати бензиновий або дизельний. Салон просторий, комфортний і зручний. Автомобіль підійде для успішних жінок, для якої статусні речі мають значення.

8. BMW X1

Автомобіль далеко не дешевий, але один з самих практичних. Двигун на вибір може бути і бензиновим і дизельним. Зручна коробка передач і дуже місткий салон.

9. Volvo S60

Ця модель не тільки комфортна, стильна та містка, але і максимально безпечна. Volvo S60 стане ідеальним варіантом для мам з дітками.

10.Tesla Model X

Один з найбільш екологічних варіантів в рейтингу. Але і відповідно вартість на нього досить висока. Однак всі його переваги будуть коштувати кожної витраченої копійки.

Як писав "Апостроф" раніше, названо найбільш економічні дизельні авто - витрачають мало палива і не підводять.