RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

Названі найнадійніші авто з пробігом - приваблюють низькою ціною

Десять років - це солідний вік для автомобіля. Деякі моделі за такий період встигають пережити зміну покоління. Експерти склали рейтинг десятирічних транспортних засобів, які все ще придатні для використання.

Про це пише RG.

Першим таким автомобілем є Volkswagen Polo Sedan. Хороший бюджетний автомобіль, який може прослужити ще як мінімум кілька років. З вибором б / у транспортних засобів потрібно бути акуратним, але Polo Sedan - це справжня мрія людей, які цінують комфорт.

Kia Sportage III. Це дуже гідний і комфортний автомобіль, який відрізняється непоганою швидкістю, хорошою комплектацією і легкістю в управлінні. Якщо стоїть питання покупки авто за відносно невелику суму, цей автомобіль буде дуже хорошим варіантом.

Peugeot 3008. "Пежо" - це вічна класика, яка як мінімум кілька років буде актуальною. Машина відрізняється комфортом і підвищеної легкістю в управлінні. Його рекомендують як тим, хто зайнятий підприємництвом, так і сімейним людям.

Kia Sorento II. Кросовер формально з'явився ще восени 2009 року, але в масовий продаж надійшов тільки в 2010 році. Над зовнішністю транспортного засобу працював найкращий дизайнер Пітер Шрайер. Це не могло не відбитися на авто, воно неймовірно красиве.

Toyota Highlander II. Це все ще гідний автомобіль на ринку, який пропонує виробник. Незважаючи на те, то він був випущений десять років тому, він все ще є топовим в своїй категорії. Це те, що потрібно сімейній людині.

Camaro V. Після виходу культової стрічки "Трансформери" Chevrolet Camaro, в який перетворився робот Бамблбі, захотіли всі підлітки. Автомобіль настільки ефектний, що до цих пір він є дуже популярним як в Америці, так і за кордоном. Спортивний автомобіль можна придбати і зараз, і він все одно буде одним з кращих варіантів серед всіх інших.

Nissan Patrol VI. Це справжня легенда позашляхового світу 2010 року. Транспортний засіб користується популярністю і в 2021 році. Найголовніша перевага автомобіля - комфорт і плавна їзда по не найприємнішим дорогах.

Як писав "Апостроф" раніше, були названі кращі авто для жінок - відрізняються комфортом і легкістю управління.