RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Вражають розкішшю і дарують адреналін: на яких авто їздять Потап, Монатік, Кароль і Джамала

Автомобіль завжди був атрибутом достатку та статусу людини. Сильні світу цього можуть собі дозволити ексклюзивні розкішні машини, в яких вони себе почувають королями доріг. Зрозуміло, і зірки вітчизняного шоу-бізнесу вибирають собі такі машини, щоб відчувати себе впевнено.

Про це пише сайт "Обозреватель".

Відомі чоловіки України, а саме популярний ведучий Юрій Горбунов та репер-продюсер Олексій Потапенко, більш відомий, як Потап, вибрали для себе великий, потужний та надійний автомобіль марки Range Rover. Вартість такого красеня більш 2 млн грн.

Популярна ведуча і дружина Горбунова, Катерина Осадча, вибрала для себе автомобіль марки Jaguar. Адже саме ці машини максимально безпечні і комфортні в умовах навіть мегаполісу.

Улюблений виконавець українців Дмитро Монатік був солідарний з Осадчою, і теж віддав перевагу автомобілю бренду Jaguar, проте модель він для себе вибрав Jaguar I-PACE.

Тіна Кароль помічена за кермом автомобіля Subaru Impreza STI. Відомо, що ця машина була в колекції авто її покійного чоловіка, яку вона дбайливо зберігає вже багато років і не збирається з нею розлучатися. Відомо, що саме ця машини була затюнингован унікальним чином, має власне ім'я, і тому коштує близько 2 млн грн.

Відомі українські співачки Джамала і Надя Дорофєєва вибрали собі автомобілі марки BMW. Відомо, що німецькі машини максимально надійні, безпечні, стильні і комфортні.

Ну, а відома прима-балерина Катерина Кухар зупинила свій вибір на від компанії Porsche. Зірка дуже любить своє авто, а також була почесним гостем на презентації нових моделей цієї марки. Машина, як і її власниця, відрізняється стильністю, вишуканістю і зухвалістю.

Як писав "Апостроф" раніше, alyona alyona виграла музичну премію Європейського союзу - українка набрала найбільшу кількість голосів