RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

6 травня

Всі новини

Спотворив батька і стріляв у поліцейських: під Миколаєвом штурмували будинок з небезпечним злочинцем, відео

В Україні обговорюють злочин, який шокував місцевих жителів і співробітників правоохоронних органів. Чоловік напав на свого батька і поранив поліцейського, тепер йому загрожує максимальний тюремний термін.

Про це йдеться в повідомленні на офіційному порталі Національної поліції України.

Прес-служба Національної поліції України повідомила, що 20 січня 2021 року 36-річний чоловік в ході конфлікту побив свого батька, після чого взяв холодну зброю і позбавив його губ, носа і статевих органів. Закривавлений батько, незважаючи на біль, зміг дійти до будинку своєї сестри і попросив допомоги. Жінка відразу ж викликала бригаду швидкої допомоги.

Батькові збожеволілого українця 55 років, його госпіталізували, а до дому його сина 21 січня 2021 року прибули співробітники правоохоронних органів. Під час штурму та обшуку, злочинець, який раніше вже був замішаний в криміналі, почав стріляти по поліцейських. Чоловік поранив кількох працівників Національної поліції. Інцидент стався в Миколаївській області. Злочинця залучили за статтею 348 Кримінального кодексу України. Чоловікові з Миколаївської області загрожує до 15 років позбавлення волі, також обговорюється варіант з довічним ув'язненням.


36-річний чоловік, який напав на співробітників правоохоронних органів, був одягнутий в бронежилет. Його затримали співробітники спеціального підрозділу корду. У будинку 36-річного чоловіка були розтяжки, які активізувалися за допомогою радіозв'язку, станція управління для активації перебувала в руках у злочинця. У самому будинку виявили прилад нічного бачення, ніж, балаклаву, зброю і вибухівку.

Як писав "Апостроф" раніше, у Миколаєві жорстко затримали екс-нардепа - розбито обличчя, наділи наручники - фото і відео.