RU  UA  EN

Вівторок, 30 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

Всі новини

У Криму намагаються не допустити студентів до акцій на підтримку Навального: ексклюзивне фото документа

На суботу, 23 січня, в великих російських і зарубіжних містах, в тому числі в окупованому Сімферополі, заплановано акції протесту прихильників опозиційного політика Олексія Навального, який був заарештований відразу після повернення в Москву з Німеччини, де він чотири місяці лікувався від отруєння "Новачком ".

Як свідчить документ, який є в розпорядженні "Апострофа", з цього приводу російське МВС розсилає представникам кримської "влади" рекомендації щодо профілактичних заходів.

Зокрема, в Міністерство освіти, науки і молоді надійшов лист, в якому правоохоронці попереджають про те, що 23 січня о 14.00 "деструктивними силами плануються несанкціоновані акції протесту з залученням неповнолітніх з метою підриву авторитету державної влади".

З цього приводу представники МВС рекомендують провести профілактичні заходи з учнями, а також з їх батьками, попередивши їх про кримінальну відповідальність.

Як повідомляв "Апостроф", російському опозиціонеру Олексію Навальному призначили запобіжний захід у вигляді 30 діб утримання під вартою. Політика затримали в аеропорту і судили в відділенні поліції в Москві.