RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

2 травня

1 травня

30 квітня

29 квітня

Всі новини

У Павлограді загорівся гуртожиток переселенців з Донбасу: серед постраждалих - дитина, фото

У Павлограді загорівся гуртожиток переселенців з Донбасу, серед постраждалих була дитина. У мережі з'явилися перші фото з місця події.

Про це повідомила прес-служба ГУ ДСНС України Дніпропетровської області

У суботу, 23 січня 2021 року, у Павлограді Дніпропетровської області в одній з кімнат гуртожитку сталася пожежа. За інформацією прес-служби ГСЧС, о 9:00 ранку за Києвом в Службу порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу. Прибувши на місце події, рятувальники встановили місце загоряння.

Місце загоряння знаходилося на третьому поверсі.

У будівлі було сильне задимлення, пожежним довелося відразу ж виводити жителів з будівлі. За допомогою автодрабини з 4 поверху вдалося врятувати трьох чоловік, в тому числі одну дитину. Всього з 3 і 4 поверхів будівлі вдалося вивести шість чоловік. Загальна кількість людей, яких вдалося евакуювати - 78 осіб.

Місцеві жителі повідомили, що в гуртожитку проживає кілька сотень людей, більшість з яких - переселенці з Донбасу. На даний момент пожежники не назвали точну причину пожежі. Згідно з однією з версій, пожежа могла стати наслідком необережного поводження з сірниками когось з дітей, проживаючих в гуртожитку зі своєю сім'єю.


В результаті пожежі постраждали троє людей. Полум'я знищило одну з кімнат будівлі. Всього в гасінні пожежі було задіяно 20 рятувальників і 5 одиниць техніки. О 9:16 пожежу вдалося локалізувати, а ще через 20 хвилин її ліквідували.

Як писав "Апостроф" раніше, суд прийняв важливе рішення по фігурантам справи про пожежу будинку престарілих в Харкові