RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Названо кращі недорогі авто для жінок - приваблюють характеристиками і ціною

Жінки стали останнім часом сміливіше, тому в їх автопарку можна зустріти як невеликі міські кросовери, так і люксові суперкари.

Добірку привабливих моделей для жінок публікує портал 24.

Ravon R2

Компактна модель, за яку доведеться віддати 272 тисячі гривень. Головний плюс автомобіля - гідравлічний автомат в трансмісії, який переключається вчасно і без зайвих ривків. В авто встановлений бензиновий двигун з об'ємом 1,25 л і потужністю в 85 кінських сил. У місті витрачає близько 8,2 л палива на сто кілометрів.

Chery Tiggo 2

Сучасна мультимедійна система перекриває всі недоліки автомобіля, і це, ймовірно, найбільш ідеальне авто для водія-початківця (392 тисячі гривень). Стандартна комплектація - бензиновий двигун на 1,5 л, який має потужність в 106 кінських сил. Витрата палива - 6,2 л на сто кілометрів.

Renault Sandero Stepway

Автомобіль поєднує надійність, практичність і міцну ходову частину. Головні мінуси - досить висока вартість (408 тисячі) і роботизована трансмісія, яка має деякі особливості в роботі і експлуатації. Авто оснащене бензиновим двигуном (0,9 л) потужністю в 90 кінських сил. Витрачає до 5,7 л палива.

Skoda Kamiq

Найбільш солідний автомобіль в добірці. Незважаючи на багату комплектацію, водіям повний привід не доступний. Оснащений 4-циліндровим двигуном з об'ємом 1,6 л і потужністю 110 кінських сил. Економічність становить 5,5 л на 100 км, а за авто доведеться викласти майже 533 тисячі гривень.

Peugeot 2008

За такий автомобіль доведеться віддати 611 тисяч, але водій зможе виділитися з натовпу. Одне зі зручностей управління авто - рульове управління і трансмісія самостійно адаптуються як для міської тісноти, так і до швидкісних автомагістралей. Базова комплектація отримала бензиновий агрегат (1,2 л) з потужністю 130 кінських сил. Економічність моделі - до 8,4 л на 100 км.

Раніше ми розповідали, які люксові спорткари є в особистих автопарках українських нардепів.