RU  UA

ДТП в Києві і Бразилії і плани Верховної Ради - головні новини 25 січня

У Києві сталася моторошна ДТП - автобус збив чоловіка просто на пішохідному переході, в масштабній аварії у Бразилії загинуло 18 осіб, а Верховна Рада України визначилася із планами на останній пленарний тиждень цієї сесії. Про це і не тільки - у підсумковому випуску Апостроф News на Апостроф TV.

ДТП в Києві

У Києві сталася моторошна аварія. Водій автобуса не помітив чоловіка на пішохідному переході. Імовірно, це сталося через припарковану автівку, власник якої вирішив лишити її в забороненому місці.

На кадрах з камер відеоспостереження видно, що до приїзду медиків до збитого чоловіка довго ніхто не підходив. Не одразу вийшов до постраждалого і водій автобуса. Про стан чоловіка поки нічого невідомо.
Аварія у Бразилії

У Бразилії сталася смертельна ДТП. Внаслідок аварії 18 людей загинуло, ще 30 отримали травми. За даними правоохоронців, автобус врізався у відбійник та вилетів за межі дороги.

Усіх врятованих госпіталізували. 7 осіб перебувають у важкому стані, а інші отримали важкі та середні травми. Для проведення рятувальних робіт, рух на трасі тимчасово зупиняли.

Плани Верховної Ради

Народні депутати України зібралися на перший пленарний тиждень після майже місячної перерви. На погоджувальній раді політики визначили, що протягом останнього тижня цієї сесії вони візьмуться за тарифне питання, створення Бюро економічної безпеки та реформу СБУ.

Крім того, у парламенті можуть проголосувати закон про всеукраїнський референдум. Це одна із передвиборчих обіцянок президента Володимира Зеленського.

26 січня перед депутатами виступить прем'єр-міністр Денис Шмигаль. Парламентарі заслухають його виступ щодо тарифів в Україні. Протягом тижня очікують також виступу керівництва НКРЕКП.