RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Названо найнадійніші седани - рідко ламаються і витрачають мало палива

Раніше автоексперти розповіли про економічні позашляховики, тепер же вони назвали п'ятірку найбільш надійних седанів.

Про це пише "КП".

Toyota Camry

Це один з найпопулярніших авто в своєму класі. Машина оснащується 2-літровим бензиновим агрегатом і 6-ступінчастою автоматичною коробкою передач. Крім 2-літрового двигуна є ще два - об'ємом 2,5 і 3,5 літра потужністю 181 і 249 л. с. У стандартну комплектацію входять системи ABS, ESP, кілька подушок безпеки, електросклопідйомники передні і задні.

Skoda Superb

При покупці Skoda Superb в базовій комплектації у вартість включено ABS, подушки безпеки, електросклопідйомники передні і задні, регулювання керма по висоті. На седан ставлять один з чотирьох двигунів - бензинові 1,8; 2,0 або 3,6 л, а також дизельний 2,0 л. Є механічна 6-ступінчаста коробка або 6 і 7-ступінчасті автоматичні.

Volkswagen Polo Sedan

Volkswagen Polo Sedan економічний і зручний, у нього місткий салон і високий дорожній просвіт. Найпоширеніші на ринку двигуни - об'ємом 1,6 літра і потужністю 105 л. с. Зустрічається також варіант з двигуном потужністю 85 л. с.

Honda Accord

Через високу ціну автомобіль не дуже популярний, але красивий і надійний. Експерти називають його найкращим сімейним автомобілем. Він добре відчуває себе як в місті так і на трасі. Уже в базовій комплектації є двозонний клімат-контроль, система доступу без ключа, запуск двигуна з кнопки, передні сидіння з підігрівом, омивач фар, 8-дюймовий кольоровий дисплей.

Kia Optima

Оновлений седан представили в 2018 році, автомобілю допрацювали зовнішність і додали ряд технічних нововведень. Тепер він відрізняється красою і надійністю. У базову комплектацію (Classic) входить кондиціонер, підігрів передніх крісел, лобового скла в зоні спокою склоочисників і зовнішніх дзеркал (з електроприводом), тканинна оббивка салону і 16-дюймові легкосплавні колісні диски.

Як писав "Апостроф", раніше фахівці розповіли про п'ять автомобілів, які порадують власників і роботою і економічністю.