RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

У Харкові багатодітну сім'ю запідозрили в поїданні собак: моторошне відео з квартири

У Харкові поліцейські ювенальної превенції вилучили з родини трьох дітей. Вони жили в квартирі, заваленій сміттям і випорожненнями собак, а родину підозрюють в поїданні собак.

Про це повідомив блогер Євген Зуб на своїй сторінці у Facebook.

За його словами, в квартирі на вулиці Римарській, 16, проживають мама, бабуся, діти і четверо собак, а самій квартирі жахливі умови і повна антисанітарія.

"Квартира повністю завалена сміттям, співробітники поліції ледве відкрили двері. 4 собаки випорожняються там, де живуть. На вулицю не виходять. Собак вбивали в квартирі і їли їх", - говорить блогер.

На відео видно, як по стінах і стелі заваленої лахміттям квартири бігають таргани, на землі валяються речі і екскременти.

За словами матері, в сім'ї п'ятеро дітей, але двох зараз немає, а одна з дочок знаходиться в лікарні.

"Соціальні служби знають, де вони, - заявила матір дітей медикам "швидкої допомоги". - Сім'я два роки сидить без держдопомоги, що ви хочете?".

Коли медики вилучали дітей, у них не знайшлося ніякого одягу, тож дитину загорнули в ковдру і в жилетку одного з присутніх чоловіків.

За словами блогера, сусіди вже не раз викликали поліцію, однак це нічого не давало - батько дітей працівник поліції. Сусіди стверджують, що мати виставляла маленьку дитину в колясці на сходовий майданчик, щоб дитина не заважала спати.

Як повідомляв "Апостроф", у Запоріжжі затримали матір, яка вирішила продати свою дитину для жебракування. Жінка мала намір вторгувати за 12-річного сина 600 гривень за день.