RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Названо найдоступніші авто з пробігом - деякі можна купити за ціною смартфона

Автоексперти назвали автомобілі з пробігом, які в Україні можна купити за ціною до 100 тисяч гривень.

Про це пише Auto 24.

Відкривають список найдоступніших авто на вторинному ринку представники автопрому СРСР і СНД. Це - весь модельний ряд ВАЗ від 01 до 09, "Запорожці" і "Таврії", "Волги" і "Москвичі".

Вартість найдоступніших примірників - вдвічі, а то і втричі нижче, ніж ціна 50-кубового японського мопеда в пристойному стані: від 6 000 гривень, що можна порівняти з ціною смартфона. За ці гроші можна купити "ИЖ 412" 1985 року випуску, а за новішу модель "Москвич / АЗЛК 2141" 1989 року випуску доведеться доплатити ще півтори тисячі гривень.

Кращими пропозиціями в цій категорії видаються "Таврії" - вони мають, переважно, кращий стан, молодші за віком і економічніші за витратою пального, до того ж, часто продаються вже з ГБО.

Найбільш привабливі пропозиції для цієї категорії знаходяться в верхньому ціновому сегменті близько 20 тисяч гривень або 700 доларів.

Друга категорія дешевих авто з пробігом - дуже старі машини. Kadett, Senator, Astra, Record, Ascona, Vectra, Omega - всі ці назви з 1990-х, 80-х і навіть 70-х років минулого століття можна знайти на електронних дошках оголошень. Крім "Опелів" всіх часів продають європейські компакти - Ford Fiesta, Sierra, Escort, рідше зустрічаються старенькі Fiat, Seat, Renault, Citroen, Alfa Romeo, Volvo, Volkswagen, BMW, японські марки, представлені Mazda і Nissan, значно менше зустрічаються Toyota.

У цій категорії є сенс вибирати автомобіль вартістю від 30 тисяч гривень, оскільки дешевші варіанти не варті уваги через "вбитий" стан. У діапазоні від 40 до 70 тисяч гривень уже є чимало пристойних варіантів.

Тим, хто готовий заплатити від 70 тисяч гривень доступна, наприклад, Mitsubishi Galant в комплектації Lux 1997 року випуску і з пробігом 317 тисяч кілометрів. Продавець хоче за авто 99 100 гривень.

Раніше "Апостроф" розповідав про автомобілі, які економічно витрачають паливо.