RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Названо найвигідніші авто за витратою палива - роблять поїздки доступними і не підводять

Витрата палива - дуже важливий показник при купівлі автомобіля, адже від нього багато в чому залежать витрати на утримання авто.

"Апостроф" розповідає про автомобілі, які економічно витрачають паливо.

Kia Picanto

Хетчбек Kia Picanto має другий пасажирським поруч і містким багажником. Базова версія оснащується надекономічним мотором об'ємом всього літр і потужністю 67 кінських сил. В середньому він витрачає 4,4 л на 100 км. Більш потужний агрегат об'ємом 1,2 л працює в парі з 4-ступінчастим "автоматом" і витрачає 5,4 л в змішаному циклі і 7 л в місті.

Skoda Rapid

Skoda Rapid c турбомотором і "роботом" DSG - один з найбільш економічних у класі. Витрата в змішаному цикл - всього 5,5 л на 100 км і 7,1 л в місті. При цьому агрегат потужністю 125 к.с. дозволяє розігнатися до 100 км / год за 9 з і досягти швидкості в 208 км на годину.

Hyundai Solaris

Зі зміною поколінь седан Solaris отримав новий мотор 1,4 л і більш сучасні 6-ступінчасті трансмісії, що позначилося на витраті палива. В середньому він витрачає 5,7 л на 100 км. Версії з 6-ступінчастим "автоматом" споживають в залежності від мотора 6,4-6,6 літра.

Peugeot 2008

Peugeot 2008 отримав 3-циліндровий турбомотор об'ємом 1,2 л в парі з сучасним "автоматом". Середня витрата передньопривідного кросовера з 6-ступінчастою АКП - 4,1 л на "сотню", в місті він споживає на 1,8 л більше. При потужності в 110 к.с. він розганяється до 100 за 10,3 секунди.

Lexus NX

Lexus NX має два електромотора: один в зв'язці з бензиновим мотором, генератором і планетарної передачею утворює безступінчату трансмісію. Другий призводить в рух задні колеса. Завдяки сумарній потужності 197 к.с. він розганяється до 100 км / год за 9,2 секунди, витрачаючи 5,4 л палива в змішаному циклі.

Renault Duster

Якщо перейти з бензину на дизель, то найбільш бюджетний варіант - кросовер Renault Duster. Його полуторалітровий мотор потужністю 109 к.с. витрачає в змішаному циклі всього 5,3 л на 100 км і 5,9 л в місті. Дизельний Duster пропонується виключно з повним приводом і тільки з "механікою".

Nissan Qashqai

Дизельний Qashqai йде в парі з варіатором, а привід у нього виключно передній. Він дуже економічний: заявлена середня витрата менше 5 л на "сотню", а в місті дизельний Qahqai споживає всього 5,6 літра.

Citroen С4 Picasso

Крім бензинового турбомотора об'ємом 1,6 л, можна замовити дизель того ж обсягу - він пропонується в парі з 6-ступінчастим "автоматом". Ця версія використовує всього - 3,7 л в змішаному циклі.

Як повідомляв "Апостроф", раніше автоексперти назвали п'ятірку найнадійніших седанів.