RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

Рік Бика може розбити серце трьом знакам Зодіаку - але є шанс все виправити

Астрологи назвали знаки Зодіаку, яким у 2021 році не світить зіграти весілля. Однак у них є дуже непогані перспективи в любовних відносинах.

Чотири знака Зодіаку вважаються сміливими в ліжку - 2021 року несе їм не тільки насолоди

Про це пише сайт "Свадьбоголик".

Овен

В 2021 році представників цього знака чекають нові любовні стосунки, але весіллям вони не закінчаться. Найбільшого успіху Овни досягнуть в кар'єрі і особистісному зростанні. Не варто зациклюватися на весіллі. У майбутньому ви обов'язково зустрінете свою другу половинку, з якою підете під вінець.

рак

У Раком в рік Бика не буде великого кохання і весілля. Не варто сильно засмучуватися, бо все це обов'язково буде попереду. А поки можна не втрачати час дарма і попрацювати над собою. Тим, у кого вже є стабільні відносини, слід очікувати поновлення почуттів. Не виключено, що нова хвиля пристрасті приведе вас до вівтаря.

риби

Незаміжніх чекає приємний відпочинок і тимчасові романи. Риб може засмутити відсутність серйозних відносин. При цьому астрологи попереджають, що існує великий ризик стати обдуреним новим знайомим. Поставтеся уважніше до вибору кола спілкування. Для тих, хто вже зіграв весілля, особисте життя подарує нові фарби і радість.