RU  UA  EN

Понеділок, 3 червня
  • НБУ:USD 40.50
  • НБУ:EUR 43.75
НБУ:USD  40.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 червня

Всі новини

Чотири знаки Зодіаку вважаються найсміливішими в ліжку - 2021 рік несе їм не тільки насолоду

Астрологи назвали знаки Зодіаку, які є найбільш винахідливими і розкутими в любові. Ці люди є чуттєвими коханцями і для них практично не існує заборон: вони завжди готові порадувати партнера і зробити особисте життя максимально насиченим.

Про це пише видання "Узнай все!".

Овен

Пристрасть і гострі емоції в крові людей, які народжені під знаком Овна. Якщо в дружніх і професійних відносинах діти Марса намагаються бути тактовними і робити "все правильно", то в любові вони дозволяють вийти на волю всій своїй пристрасті, імпульсивності і драйву. Саме інтимні втіхи займають перше місце в романтичних стосунках більшості людей, які народилися під цих знаком гороскопа. Якщо в інтимі чогось бракує, найімовірніше, Овен незабаром розірве такий зв'язок або ж відправиться на пошук пригод на стороні.

Зірки радять Овнам у 2021 році нічого не бояться в любовних відносинах - у вас все буде добре. В середині лютого варто очікувати новий роман, який буде розвиватися дуже стрімко. Вже до кінця березня ці відносини можуть знайти небачений успіх і закінчитися одруженням. До цього часу, кожен Овен повинен вирішити складне питання і прийняти рішення, чи варто розвивати ці відносини далі або зупиниться і розірвати їх. Адже ситуація може скластися таким чином, що ви виявитеся не готовими до настільки серйозних стосунків.

Рак

Увага до внутрішніх переживань і заглибленість в свій маленький світ не позбавляє Раків пристрасті і винахідливості в любовних справах. Представники цього знака уважно спостерігають за обранцем, ретельно його вивчаючи. Відмінна обізнаність про інтереси і бажання другої половинки допомагає Ракам дивувати і радувати її. Будучи одними з найбільш сентиментальних представників зодіакального кола, вони роблять це від щирого серця і щиро раді, коли коханій людині добре. У зовні спокійного Рака насправді дуже багато фантазій, але для того, що винахідливість і чуттєвість підопічного Місяця відкрилася, він повинен повністю довіряти партнеру.

В 2021 році Раки, які вже знайшли свою другу половинку, не можуть дочекатися моменту, щоб зробити пропозицію руки і серця. Найкращим періодом для цього стане лютий, жовтень і листопад року. У літній період від Раків буде виходити неймовірне почуття сексуальності і шарму, перед яким ніхто не зможе встояти. Одиноким Ракам варто скористатися цим моментів, але не слід забувати і про почуття міри.

Лев

Леви - безсумнівні царі у всіх життєвих сферах. Вогненні персони красиво і нетривіально залицяються до об'єкту своєї симпатії, а згодом роблять все можливе, щоб стосунки були яскравими і цікавими. Романтичні вечері, ванни з пелюстками троянд, зустрічі світанку на даху, несподівані поїздки - все це лише мала частина того, що буде в романтичних стосунках з Левом. Партнер Лева повинен знати про обов'язок захоплюватися своєю коханою людиною: хваліть свого партнера, захоплюйтеся ним, дякуйте - і отримаєте набагато більше. А найвищою нагородою за свою працю Лев вважає справжню насолоду обранця.

У першій половині 2021 року Левів буде супроводжувати удача в любові і у пошуку нових знайомих. Є велика ймовірність, що звичайна дружба зможе перерости в серйозні стосунки. Щоб все пройшло вдало, необхідно обміркувати кожен крок, і тоді щасливе майбутнє точно гарантовано. Є велика ймовірність зустріти свою другу половинку на корпоративі або на громадських заходах.

Леви захочуть отримати більше романтичних і ніжних почуттів у другій половині цього року. В цей період часу Леви зустрічатимуть в основному тільки близьких до душі людей. Варто звернути увагу саме на них, адже хто знає, може ця людина і виявиться посланою долею на все життя.

Скорпіон

Ці владні особистості жадають досягти досконалості в усьому, за що вони беруться. Особливо охоче вони демонструють свою винахідливість в ліжку: партнеру Скорпіона потрібно бути готовим до прояву почуттів в найнесподіваніших місцях. Представник цього зодіакального сузір'я не мислить життя без спонтанності. Скорпіони охоче демонструють свою винахідливість в ліжку. Скорпіонів часто вважають поверхневими і навіть стурбованими, однак в більшості випадків це не так. Вони не стануть демонструвати себе у всій красі перед людиною, яка їм дійсно не цікава.

Початок 2021 року принесе Скорпіонам нові знайомства і відносини, які не будуть вимагати чогось серйозного. Деяким представникам цього знаку Зодіаку навіть захочеться розірвати вже існуючі відносини заради нових знайомих.

Для тих, хто вже давно закоханий в колегу по роботі, літо стане надихаючим періодом. Серпень стане насиченим на яскраві емоції в сформованих відносинах. Деякі Скорпіони не зможуть утриматися від роману з представником іншої країни, але думки про створення сім'ї з цією людиною так і залишаться мріями.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи назвали чотири знака Зодіаку, які будуть купатися в грошах у 2021 році.