RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Названо найдешевші кросовери, які вражають своєю надійністю і довго служать

Раніше експерти назвали найпопулярніші на світовому ринку седани, тепер же з'явився список найдоступніших і надійних кросоверів.

Про це пише "Обозреватель".

Suzuki S-Presso

Маленький японський кросовер створений для ринків, що розвиваються. Він виглядає досить брутально, але не підходить для бездоріжжя. У Suzuki S-Presso тільки передній привід і невеликі колеса. Кросовер оснащений мотором об'ємом 1 л потужністю 68 л.с. Ціна в базовому виконанні - 5 200 доларів.

Mahindra KUV100

Індійський компактний кросовер має неоднозначний дизайн, який подобається далеко не всім. При цьому його бензиновий 1,2-літровий двигун модифікований для відповідності суворим екологічним вимогам, а потужність - досить гідні 83 к.с. Вартість Mahindra KUV100 близько 8 тисяч доларів.

Renault Kwid

Kwid є найдешевшим кросовером Renault і одним з найдоступніших автомобілів в своєму сегменті. Машина чудово виглядає і коштує всього 4 тисячі доларів. Бюджетний кросовер пропонують з двигунами об'ємом 0,8 л потужністю 54 л.с. (72 Нм крутного моменту) або 1 л на 68 к.с. (91 Нм). На вибір пропонується механічна або автоматична КПП.

Renault Kiger

28 січня 2021 французький виробник офіційно презентував кросовер Renault Kiger, який відрізняється ефектним дизайном. Автомобіль буде представлений з двома модифікаціями 1-літрового двигуна: в безнаддувному виконанні потужність складає 72 к.с., з турбіною - 100 к.с. Ціна - 7 тисяч доларів.

Hyundai Venue

З 2021 року компактний Venue доступний в Україні. Найменший кросовер Hyundai відрізняється стильним дизайном. На індійському ринку модель оцінили в 10 тисяч доларів. При цьому в Україні його можна купити щонайменше за 18 тисяч. Причина в тому, що для нашої країни заявлена глобальна модифікація. Hyundai Venue оснащений бензиновим чотирициліндровим 1,6-літровим двигуном потужністю 120 к.с., який працює в парі з механічною КПП або варіатором.

Раніше "Апостроф" розповідав про кращі кросовери, які не бояться бездоріжжя і снігових заметів.