RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

16 травня

Всі новини

Чоловікові влаштували "побачення" з померлою дружиною - їхні діти не змогли стримати емоцій: зворушливе відео

У Південній Кореї місцевий телеканал за допомогою технології віртуальної реальності організував чоловікові побачення з віртуальною копією померлої дружини. Процес створення копії і момент зустрічі показали в документальному фільмі.

Про це повідомляє The Asianparent.

Дружина 51-річного Кім Чон Су померла після багатьох років боротьби з тяжкою хворобою. Тепер він сам виховує п'ятьох дітей.

Дізнавшись про проект телеканалу вдівець погодився прийняти в ньому участь. Дочки спочатку були проти, але пізніше дозволили батькові ще раз побачити померлу дружину.

Зустріч відбулася через 4 роки після смерті дружини. Фахівці витратили 6 місяців на створення віртуальної копії жінки. Для максимальної схожості голос дружини було скомбіновано з голосом актриси. Кім Чон Су і копія його дружини зустрілися в віртуальному саду, а потім станцювали в своєму будинку. За допомогою технології захоплення руху копія жінки змогла відповідати на дотики Кім Чон Су. Чоловік, а також його діти, які спостерігали за побаченням, не змогли стримати сліз.

Відео зворушило багатьох.

"Це відео розбило моє серце," Я хочу знову побачитися з дідусем за допомогою цієї технології, щоб відчути те ж саме ..."," Я навіть не розумію мову, але це змусило мене плакати... Співчуваю вашій втраті!", - пишуть люди.

Як повідомляв "Апостроф", вчені створили програму, за допомогою якої провели віртуальну "прогулянку" по клітинам людини.