RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

Це вже неможливо: в РНБО поставили жирну крапку в питанні санкцій проти телеканалів Медведчука

Секретар РНБО України Олексій Данилов заявив, що санкції проти телеканалів українського політика і кума Путіна Віктора Медведчука скасувати вже неможливо.

Про це повідомляє "24 канал".

За його словами, для закриття каналів "112 Україна", ZIK і NewsOne були вагомі причини. Самі санкції готували тривалий час - 8 місяців. Підставою для них стали матеріали спецслужб, в яких було видно небезпечну для країни ситуацію.

"І до тих пір, поки у нас були не в повній мірі зібрані всі матеріали про їхню діяльність на території Росії, поки не зібрали все це в єдиний пул, ми не могли прийняти це рішення. Тоді б ми зіткнулися з певною небезпекою скасування таких рішень", - зазначив Данилов.

Він назвав трансляцію каналів "інформаційним тероризмом". Також секретар РНБО зазначив, що "це не засоби масової інформації, а суто пропагандистська машина Росії".

Як повідомляв "Апостроф", президент України Володимир Зеленський записав відеозвернення російською мовою і висловився про закриття каналів українського політика і кума Путіна Віктора Медведчука.