RU  UA  EN

Вівторок, 30 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

Всі новини

Стихія зносила все на шляху: з'явилися кадри порятунку людей після сходження льодовика в Індії

Рано-вранці 7 лютого 2021 року в індійському штаті Уттаракханд відкололася частина льодовика Нанда-Деві, це призвело до руйнувань, зникнення і загибелі кількох людей.

Про це повідомляє Indiatoday.

Повідомляється, що до 150 осіб вважаються зниклими безвісти. Більшість із зниклих є працівниками гідроелектростанції "Рішіганга", а також місцеві жителі. При цьому сама ГЕС, а також гребля, яка розташована неподалік, пошкоджені не були. На території, де сталася надзвичайна подія, вже працює бригада МНС. Представники відомства зайняті евакуацією людей, що залишилися.

Індійський прем'єр-міністр Нарендра Моді повідомив, що стежить за ситуацією і молиться за безпеку всіх людей, які знаходяться на території, де сталася надзвичайна подія. Глава уряду зазначив, що потерпілі можуть розраховувати на підтримку всієї країни. Загальна кількість загиблих - 10 осіб. Дані оновлюються, пізніше представники МНС нададуть повний звіт про те, що трапилося і точну кількість жертв.

У мережі також з'явилися жахливі кадри з місця події.

На деяких можна побачити, як рятувальники намагаються витягнути з ями постраждалу людину. Велика частина людей в болоті та в спеціальних касках, які, на жаль, не врятували деяких працівників ГЕС.


Як повідомляв "Апостроф",NASA опублікувало серію супутникових знімків "до і після", що показують,як зміна клімату та інші чинники змінюють нашу планету.