RU  UA  EN

Вівторок, 28 травня
  • НБУ:USD 40.15
  • НБУ:EUR 43.40
НБУ:USD  40.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 травня

Всі новини

Посилення карантину в Україні переноситься: Кабмін скасував важливе засідання

Кабінет міністрів України планував розглянути питання посилення карантину через коронавірус, але засідання перенесено в зв'язку з візитом прем'єр-міністра і частини міністрів у Брюссель.

Про це повідомляє "НВ" з посиланням на власне джерело в уряді.

"Завтра прем'єр-міністр разом з частиною міністрів вилітає в Брюссель. Відповідно, на цьому тижні чергового засідання уряду і прийняття рішення про повернення до кольорових зон не буде", - сказав співрозмовник.

Так, 11-го лютого представники уряду відвідають Брюссель для участі в засіданні Ради асоціації Україна - Європейський Союз. За графіком у цей день мало відбутися чергове засідання уряду.

Співрозмовник наголосив, що пропозиції про введення додаткових карантинних заходів в уряд подає МОЗ.

"Коли будуть розглядатися посилення (карантину, - "Апостроф") залежить від того, коли профільне міністерство подасть пропозиції, щоб був час на детальний розгляд і обговорення", - сказав він.

Як повідомляв "Апостроф", 8 лютого, президент Володимир Зеленський під час відкриття Всеукраїнського форуму "Україна 30 Коронавірус: виклики і відповіді" заявив, що в Україні будуть зніматися карантинні обмеження, введені через пандемію Covid-19.