RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

В Одесі чоловік роками ґвалтував дочок - одна з них хотіла вчинити самогубство: фото і відео

В Одесі затримали 48-річного чоловіка, якого підозрюють у систематичному згвалтуванні дружини і двох дочок. Одна з дівчаток через це намагалася покінчити життя самогубством.

Про це повідомили в прес-службі Нацполіціі, опублікувавши відповідне фото і відео.

Як сказано в повідомленні, поліцейським стало відомо про знущання чоловіка над своєю сім'єю від сторонніх небайдужих громадян. Самі жертви насильства були настільки ним залякані, що тримали в таємниці те, що відбувалося не один рік.

Розбещувати дочок чоловік, який раніше був неодноразово судимий за тяжкі злочини, почав, коли обидві вони були ще неповнолітніми - у віці 13 і 16 років.

"Він переконував дівчаток в тому, що все, що з ними відбувається, є нормою, а коли ті стали чинити опір, почав застосовувати до них фізичну силу і залякування. За словами дівчат, вони не наважувалися розповісти про злочинні дії батька матері, тому що дуже його боялися", - повідомили в поліцейській прес-службі.

Мати дочок також була жертвою домашнього тирана і гвалтівника. Одна з дівчаток через його розпусних дій намагалася покінчити з життям. Зараз ця інформація перевіряється.

Зловмисника затримано в порядку ст.208 Кримінально-процесуального кодексу України. Його дії кваліфіковано за частинами 2 і 4 статті 152 Кримінального кодексу, триває досудове розслідування, в рамках якого призначено низку експертиз.


Як повідомляв "Апостроф", раніше в місті Лисичанську Луганської області неодноразово судимий чоловік жорстоко вбив свого товариша по чарці, розбивши йому голову кувалдою, після чого розчленував його труп.