RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

​У Дубаї пранкер зняла молодого мільйонера з України на шикарному авто: в мережі вже назвали його ім'я, відео

На відео французького блогера і пранкера Марі Бенольє (Marie S'Infiltre) потрапив український мільйонер на дорогому авто.

Про це повідомляють в Telegram-каналі Pavlovsky News.

Пранкер знімала кадри, де показувала багатство а Дубаях (ОАЕ). Вона помітила дороге авто Rolls-Royce і вирішила підійти до водія, щоб дізнатися, хто ця людина і як заробляє на життя.

За кермом виявився українець з дорогим годинником Rolex на руці. Він відмовився представлятися, але уточнив, що йому 22 роки.

У мережі припускають, що це міг бути український бізнесмен Олександр Слобоженко. Він є засновником і керівником "арбітражної команди Traffic Devils". Доходи компанія отримує від перерозподілу інтернет-трафіку.

У Instagram-сторінці Олександра видно, що бізнесмен дійсно був в Еміратах у відпустці кілька місяців тому. Судячи з відео в мережі, він орендував авто, адже на заправці не знав, де знаходиться бензобак.

Однак немає точної інформації, що на кадрах блогера саме Слобоженко.

Як повідомляв "Апостроф", в Дубаї (ОАЕ) поліція заарештувала блогера і злочинця - 37-річного нігерійця Рамона Олорунва Аббаса, який отримував гроші завдяки злочинним схемам.