RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Колишній співробітник правоохоронних органів поставляв до Києва кокаїн в дитячих машинках, фото

У Києві затримано колишнього співробітника правоохоронних органів з міста Львова, який організував канал постачання в столицю партії кокаїну вартістю 4 млн грн.

Про це повідомили в прес-службі прокуратури Києва, опублікувавши фото затримання.

Як сказано в повідомленні, львів'янин відправляв кокаїн оптовими партіями за допомогою приватних служб таксі, при цьому наркотики маскувалися в дитячих іграшках. Як видно на фото, пакети з білим порошком були заховані в порожнинах іграшкових машинок "Hummer".

"У ході проведення санкціонованого обшуку правоохоронці виявили та вилучили порошкоподібну речовину білого кольору -" кокаїн ", вагою близько 1 кг вартістю понад 4 мільйони гривень, електронні ваги, пакети для фасування та інші речові докази", - повідомили в прес-службі прокуратура.

Підозрюваний у наркоторгівлі колишній співробітник правоохоронних органів був затриманий під час продажу товару жителю Києва. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 307 КК України. Тепер в суді вирішується питання про обрання запобіжного заходу затриманому, прокуратура вимагає тримання під вартою.

Крім цього, проводиться комплекс слідчих дій, спрямованих на встановлення інших осіб, які можуть бути причетні до скоєння злочину.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в місті Кропивницького поліція викрила подружжя, яке займалося торгівлею наркотиками. Зловмисників затримали, як тільки вони отримали посилку з психотропною речовиною вагою близько 2 кг.