RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Сім знаків Зодіаку почнуть нове життя в березні - буде щастити в усьому і звалиться багато грошей

Раніше астрологи розповіли, кому з представників гороскопу випаде шанс розбагатіти в 2021 році, а тепер назвали знаки Зодіаку, яким буде щастити в березні.

Про це пише Аstromeridian.ru.

20 березня 2021 року Сонце увійде в знак Овна і почнеться новий астрологічний рік. Ця подія додасть додасть сили, оптимізму всім знакам Зодіаку, але деяким пощастить більше за інших, повідомляють астрологи. Так, успішним березень буде для людей, народжених під знаками - Риби, Овен, Близнюки, Діва, Водолій, Рак, Телець.

1-20 березня вдалий період для Риб

Їм все буде даватися легко. Життя Риб буде наповнене комфортом, відпочинком і приємним спілкуванням. Проблеми будуть вирішуватися завдяки тільки чарівності. Рибам не доведеться боротися, напружуватися, вибиватися з сил - події будуть складатися так, що весь час вони зможуть залишатися в стані спокою.

20-31 березня суцільна "біла смуга" для Овнів

Внутрішня сила Овнів моментально зробить стрибок вгору. Вони відчують, що сезон холоду і туги закінчився і почався час жити, йти вперед. У них буде дуже сильне усвідомлення себе як особистості і своїх інтересів. Овни стануть активними фізично, в бізнесі і роботі, відносинах з людьми, спорті.

4-31 березня вдалий період для Близнюків

У людей, народжених під цим знаком, буде багато викликів в цей період. Їм потрібно змагатися, конкурувати - і у них все буде виходити. Приклавши сили, Близнюки зможуть домогтися багато чого. Пасивних Близнюків життя теж змусить діяти, але це буде виглядати як проблеми, які навалилися зненацька.

5 березня будуть широкі можливості для Дів і Водоліїв

Вони будуть успішні в спілкуванні, познайомляться з потрібними людьми. Дівам пощастить в робочих відносинах, зав'яжуться корисні контакти. Таланитиме на працевлаштування та пошук підробітків. Ще одна щаслива сфера життя у них - здоров'я: буде багато корисних контактів, пов'язаних з лікуванням та оздоровленням. Водолії не зустрінуть проблем в поїздках і там, де потрібно говорити і справити враження: у виступах, читанні лекцій.

10 березня успішний день для Раків і Водоліїв

Цим знакам все буде даватися легко. Вони не зустрінуть серйозних перешкод у важливих справах. Раки будуть більш успішними в фінансових справах, а Водолії - всюди, де потрібно показати себе.

14 березня з'єднання Венери з Нептуном принесе удачу Тельцям і Терезам

Їхні можливості стануть безмежні. Вони відчують, що набагато розумніші і компетентніші в різних сферах, ніж думали раніше. Тельці будуть особливо щасливі в групових справах. Терези відмінно впораються з будь-якою справою, навіть якщо раніше з нею не стикалися, вони також можуть вдало змінити місце роботи.

Раніше "Апостроф" розповідав про п'ять знаків Зодіаку, яким не загрожує бідна старість.