RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Стануть улюбленцями долі: названо п'ять знаків Зодіаку, на яких чекає справжнє багатство на пенсії

Раніше астрологи розповіли, кому з представників гороскопу випаде шанс розбагатіти в 2021 році, а тепер вони назвали п'ять знаків Зодіаку, на яких чекає безбідна старість.

Про це пише "Твой Кармический".

Стрілець

Ближче до старості Стрільцям вдається досягти фінансового благополуччя. У цьому віці представники знака зберігають активність і інтерес до життя. Енергія буквально б'є з них ключем - Стрільці подорожують і насолоджуються життям.

Тілець

Тілець все життя наполегливо трудиться заради свого добробуту. Він не розмінюється на дрібниці і сторониться авантюр. До 40 років представникам знака вдається створити міцну матеріальну базу. До пенсії вони підходять заможними і активними.

Водолій

Водолій - найголовніший авантюрист зодіакального кола. Ці люди багато разів за життя заробляють і втрачають капітал. Вони експериментують і не завжди вдало. Але, рокам к 50 ці люди стають більш врівноваженими, а їх досвід допомагає їм добре заробити. Удача нарешті на їхньому боці.

Овен

Всю молодість Овен веселиться, відкладаючи успішне життя в довгий ящик. Він хоч і замислюється іноді про майбутнє, але реальних кроків не робить. Однак після 40 років ці люди беруться за справу і дуже швидко досягають приголомшливих результатів. Так що старість Овен зустрічає при грошах.

Діва

Представники цього знака Зодіаку все життя багато працюють. Однак вони недостатньо цінують себе, що часто призводить до маленьких заробітків. Ближче до 50 років представники знака стають більш впевненими в собі і швидко досягають успіху, який призводить до хороших доходів.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи назвали п'ять знаків Зодіаку, яким березень приготував зміни на краще.