RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

У Києві починає роботу школа держуправління ім. С. Нижнього

У столиці починає роботу Київська школа державного управління ім. С. Нижнього - її презентація відбудеться 23 лютого в Інноваційному парку Unit. City.

Київська школа державного управління, яка носить ім'я відомого українського юриста і громадського діяча Сергія Нижнього, що пішов з життя у січні 2021 року у 41-річному віці, має своєю метою продовження його проекту по підготовці фахівців у сфері державного управління нової генерації.

Навчання в школі здійснюватиметься за кількома праграмами - "Школа державного управління Лі Куан Ю", "Ефективна громада", "Вище державне управління" і курсами "Політика як професія", "Ефективна людина", "Помічник-консультант" і "Перемога на виборах". Слухачі ШДУ імені Сергія Нижнього також зможуть взяти участь у супутніх освітніх проектах для майбутніх управлінців: "Смарт-технології на державній службі", "Система тестування і підбору людей", "Платформа WinWin" і "політичний квест".

В майбутньому Київська школа державного управління ім. С. Нижнього ставить перед собою завдання з надання кожному слухачеві кваліфікаційного рівня магістра менеджменту MBA і MPA, а також щодо розширення представництва школи і заснування філій у кожному обласному центрі України.

Початок заходу заплановано на 18:30 23 лютого у кампусі B12, конференц-зала Unit. City за адресою: вул. Дорогожицька. 3.

Нагадаємо, Український інститут майбутнього (UIF) оголосив про призначення стипендії ім. Сергія Нижного десятьом слухачам онлайн-курсу Школи державної політики ім. Лі Куан Ю при Національному університеті Сінгапуру (Lee Kuan Yew School of Public Policy (National University of Singapore). Курс розпочнеться в березні 2021 року.