RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

В Україні дві області потрапили в червону зону карантину: які обмеження будуть діяти

В Україні введено додаткові обмеження в двох областях, які потрапили в "червону" зону нового адаптивного карантину, який починає діяти з 24 лютого.

За даними прес-служби Міністерства охорони здоров'я, найгірша епідемічна ситуація з поширенням коронавірусної інфекції в Івано-Франківській і Чернівецькій областях.

В "червоних" зонах карантину введено додаткові обмежувальні заходи. Зокрема, в Чернівецькій області закрито школи і скорочено час роботи ресторанів до 20:00.

В Івано-Франківській області припинили роботу розважальні заклади, нічні клуби, кінотеатри та спортивні зали, а закладам громадського харчування дозволили працювати тільки на винос. Також тут заборонено проведення культурних і релігійних заходів, а школярі 5-11 класів продовжують навчатися дистанційно.

Напружена ситуація з розповсюдженням Covid-19 у Вінницькій, Донецькій, Житомирській, Закарпатській, Запорізькій, Луганській та Тернопільській областях, які внесені в "помаранчеву" зону карантину.

Як повідомляв "Апостроф", в місті Богородчани Івано-Франківської області, на території якої стався спалах захворюваності Covid-19, завершено розгортання мобільного госпіталю для надання допомоги хворим на коронавірус.