RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

У Єгипті застряг літак з українцями - зламався на півдорозі до Києва: фото

Після того, як рейс SkyUp Airlines PQ 6974 Занзібар-Київ приземлився у Єгипті на дозаправку, виявилося, що у літака якісь технічні несправності та він до цих пір не вилетів далі по маршруту. 27 лютого літак із Занзібару прибув до Луксора.

Про це повідомили на офіційному сайті SkyUp Airlines.

За відомостями представників авіакомпанії, пасажири забезпечені всім необхідним і вирішується питання про те, щоб у разі, якщо літак не буде готовий до вильоту найближчим часом, розмістити людей в місцевих готелях.

У соціальних мережах ж самі учасники подій публікують хронологію того, що відбувається на місці. Один з пасажирів розповідає, що їм повідомили про виліт 26 лютого о 19:20, проте потім стало зрозуміло, що літак в цей час нікуди не полетить.

Через відсутність щеплень від місцевих хвороб у людей з літака, їм заборонено залишати аеропорт і навіть в магазини на території заборонено заходити.

Пасажири сиділи довгий час не тільки без їжі, але і без води. Пізніше їм почали приходити смс про те, що виліт можливо буде о 02:15 ночі та о 6 годині ранку, а деяким, що не раніше, ніж в 10 ранку.

Пізніше, близько 9-ї вечора нарешті людям принесли воду, а ще через 30 хвилин принесли невелику кількість їжі. Спати людям доводилося на залізних лавках, ховатися було нічим. В даний час відомо, що почалася посадка, але про час вильоту поки нічого не відомо.

Як повідомляв "Апостроф", раніше літак з українськими туристами три дні не міг вилетіти з Занзібару.