RU  UA  EN

Понеділок, 17 червня
  • НБУ:USD 40.45
  • НБУ:EUR 43.30
НБУ:USD  40.45
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 червня

Всі новини

Березень змусить "попітніти" три знака Зодіаку - доля готує їм важкі випробування

У березні три знака зодіаку потраплять у немилість першого місяця весни - на них чекають випробування. Цими "щасливчиками" виявилися люди під Знаками - Стрільця, Діви і Скорпіона.

Про це пише 5-tv.

Астрологи заспокоюють, що якщо прислухатися до порад Всесвіту, з важкої ситуації вдасться вийти переможцем.

Стрілець

Стрільців у березні чекає відверта, але неприємна розмова. Людям під цим Знаком доведеться занурюватися в старі історії, аналізувати вчинки. Астрологи рекомендують зберегти спокій або хоча б створити видимість цього, щоб знизити градус розмови і швидше її завершити. Сплески емоцій лише погіршать конфлікт і спричинять за собою важкі образи. У професійній сфері є ризик не реалізувати задумане. Але з часом Скорпіонам вдасться надолужите згаяне.

Діва

Дівам в березні теж матимуть сімейні розбірки. Деякі Діви будуть виступати в якості медіатора і примиряти конфліктуючих родичів. Не дивуйтеся, що вашу підтримку не оцінять, можливо, вам навіть не подякують. Це не означає, що ваша праця була марною, просто ваші рідні поки не готові визнати, що потребують допомоги. Дівам зірки не рекомендують запускати великі проекти, до яких навіть давно готувалися. Складні завдання теж краще відкласти на більш пізній період. У найближчі дні беріться за справи, які мають на увазі швидкий результат. А краще - візьміть вихідний.

Скорпіон

Скорпіони незабаром можуть зустріти старого друга або коханця. Це може розтривожить старі почуття і ви захочете повернути колишні стосунки. Не піддавайтеся спокусі. І в діловому і в особистому сферах не варто в березні пов'язувати себе серйозними і довгостроковими зобов'язаннями. Не укладайте угод в поспіху. Астрологи також не рекомендують здійснювати незапланованих покупок.

Раніше астрологи назвали шість знаків Зодіаку, яких чекає розплата за "гріхи молодості" в старості.