RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

16 травня

Всі новини

Названо п'ять жінок за знаком Зодіаку, які дуже смачно готують - їхня їжа справжній "шедевр"

Астрологи назвали знаки Зодіаку, які краще за інших уміють готувати і справжні майстри кулінарії.

Про це пише yandex.ua.

1 місце - Скорпіон

Почесне звання головного зодіакального кулінара дістається Скорпіонам. Скорпіон замахується відразу на високу кухню і досягає в ній таких висот, що мало хто взагалі розуміє, з чого ЦЕ зроблено і як годиться ЦЕ їсти. За це він отримує золоту медаль рейтингу.

2 місце - Рак

Срібна медаль дістається Ракам, які починають готувати років в п'ять. Вони можуть дати фору шеф-кухарям, адже у багатьох Раків вроджений талант до кулінарії.

3 місце - Телець

Бронзова медаль дістається Тельцям - людям, які люблять їжу у всіх її проявах: дивитися на їжу, чіпати їжу і звичайно готувати. І їжа відповідає їм повною взаємністю: Тельці не заморочуються строгим проходженням рецептам. Їжу вони просто відчувають.

4 місце - Діва

Діви - люди, які просто щиро люблять готувати. Не їсти, не годувати сім'ю і не дивувати гостей, а саме готувати. Залишитися наодинці з мішком картоплі - найкраща медитація для Дів. Втім, підсумок медитації зазвичай такий, що пальчики оближеш.

5 місце - Козеріг

Козероги готують дуже добре. А могли б, між іншим, готувати чудово, пречудово і божественно. Але для цього потрібно дати своєму кулінарному таланту волю, а Козероги цього дуже не люблять, тому що в їхній картині світу кожен повинен займатися своєю справою.

6 місце - Ваги

Почесне центральне місце в гороскопі кулінарів займають Ваги, які готувати вміють непогано, але в їжі дуже вибагливі. За елітної їжею вони підуть в ресторан, а вдома нехай буде борщ.

7 місце - Близнюки

Близнюки ніколи не готують для самих себе: пляшки кефіру і півбатону буде цілком достатньо на сніданок, обід і вечерю, а якщо що - можна банкою оливок перекусити. При цьому для інших Близнюки готувати люблять. І навіть вміють.

8 місце - Овен

Овни - люди практичні і прекрасно розуміють, що ККД в особі нагодованої сім'ї зовсім не варто зусиль, які доведеться докласти для готування якоїсь завалящої шарлотки, не кажучи вже про Справжній борщ.

9 місце - Риби

Риби готують так само , як роблять все інше: тільки в той момент, коли прийде натхнення. Рибки встигають забути все, чого вчили їх мама і бабуся і діють за принципом "Головне - красиво накрити на стіл".

10 місце - Лев

Левиці готувати не вміють не в силу відсутності кулінарного таланту, а в силу безжального ставлення оточуючих: в тому сенсі, що з рук левиці шанувальники готові зжерти навіть пліснявий батон, посипаний ціанідом - просто в знак подяки за те, що їх допустили на кухню Самої. З іншого боку, жоден інший знак не отримує стільки компліментів за чудово відварені магазинні пельмені: голодуючі жеруть облизуючи пальці по лікоть і підносячи таланту господині барвисті хвали.

11 місце - Стрілець

Стрільці не в змозі зварити макарони, щоб вони не полізли з каструлі. Насправді Стрілець готувати вміє просто і смачно, але в звичайному житті Стрілець прикидається, щоб не працювати.

12 місце - Водолій

Чесно кажучи, ставити Водоліїв на останнє місце несправедливо, тому що не можна сказати, ніби вони погано готують. Водолії взагалі не готують. Ніколи. І бутерброд з докторською ковбасою - їхня кулінарна стеля

Як повідомляв "Апостроф", раніше астрологи представили гороскоп на Масляну, яку в цьому році православні християни відзначають з 8 до 14 березня.