RU  UA  EN

Четвер, 16 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 травня

Всі новини

На Донбасі влаштували опалювальний "блекаут": що відомо

Багатоповерхові будинки Донецької області несподівано втратили теплопостачання. Причина вже відома, місцеві жителі розуміють, що тепла їм чекати доведеться дуже довго.

Про це повідомляє TSN.UA.

Жителі багатьох населених пунктів Донецької області почали скаржитися на те, що у них було відключено опалення. Скарги поступили 6 березня 2021 року. Постачальником тепла в багатоповерхові будинки є "Донецьктеплокомуненерго". Причина відключення теплопостачання - величезні борги постачальника. Повідомляється про суму в більш ніж 1,5 мільярда гривень.

Через те, що постачальник тепла залишився без постачальника природного газу, "Донецькоблгаз" нічого не залишалося, крім як відключити газопостачання.

Для того щоб відновити газопостачання, підприємству необхідно сплатити не менше 302 мільйонів 130 тисяч гривень. Представники обласної влади поки не робили ніяких публічних заяв про ситуацію з припиненням поставок газу і відсутністю опалення в квартирах. Місцевим жителям залишається тільки чекати, коли будуть сплачені всі борги, щоб знову насолоджуватися теплом.

Як писав "Апостроф" раніше, волонтер показала жахи військового госпіталю Києва з пораненими бійцями, фото.