RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

Названо найгірші подарунки на 8 Березня - їх можуть сприйняти навіть як образу

Деякі чоловіки в останній момент згадують про подарунок на Міжнародний жіночий день і купують перше, що побачать на вітринах магазинів.

Що подарувати на 8 Березня мамі, дружині, сестрі, бабусі і колегам: кращі ідеї

"Апостроф" зробив добірку найбільш недоречних подарунків на Міжнародний жіночий день, які можуть образити вашу другу половинку.

Колготки

Хоч це і практичний подарунок, але дарувати його не потрібно. По-перше, ви можете помилитися з розміром. По-друге, багато жінок відмовилися від колготок на користь брюк, і не будуть носити ваш подарунок.

Абонемент у фітнес-зал

Такі подарунки жінка розцінить як натяк на її неідеальну фігуру. Краще витратити більше грошей і купити сертифікат на відвідування майстер-класу з живопису чи гончарства. Якщо друга половинка підтримує активний відпочинок, то можете подарувати на 8 березня стрибок з парашутом.

Стара книга

Ваша жінка явно не оцінить такий презент, а заломи на сторінках видадуть вас і це може нашкодити відносинам.

Фото: pixabay.com

Портупеї

Деякі жінки вважають недоречними подарунки на 8 березня з інтим-шопів, тому від шкіряних ремінців слід також відмовитися.

Засоби особистої гігієни

Мило, шампуні і гелі для душу - це буде образою для вашої жінки, і вона сприйме подібний презент як невербальний натяк помитися.

Статуетки і рамки для фотографій

Такі подарунки будуть припадати пилом на полицях, а можуть і відправитися у відро для сміття.

Алкоголь

Навіть найбільш ексклюзивні напої не залишать приємних спогадів про привітання. Якщо ви все-таки вирішили купити якусь пляшку лікеру або вина, то краще докупити в подарунок що-небудь ще.

Фото: pixabay.com

Епілятор

І знову натяк, що вас нібито може дратувати небажане волосся на її тілі. Другий мінус - занадто висока ціна, яка вдарить по гаманцю.

Дрібнички для кухні

Жінка хоче відчувати себе на рівних умовах з чоловіком, а такий подарунок вона може розцінити, як натяк, що нібито "її місце на кухні".

Солодощі

8 березня не потрібно бігти до супермаркету і купувати цукерки по акції. Краще витратити більше грошей і замовити ексклюзивний подарунок: тістечка, зроблені на замовлення, або торт з індивідуальним дизайном.

Фото: pixabay.com

Раніше ми публікували кращі привітання та листівки з нагоди 8 березня.