RU  UA  EN

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 травня

Всі новини

​В Україні школярів і студентів можуть відправити на дистанційне навчання: яких регіонів торкнеться

В Україні в регіонах "червоної" і "помаранчевої" зон заборонено відвідування всіх навчальних закладів, крім дошкільних, але перелік областей може збільшитися.

Про це повідомляє міністр освіти і науки України Сергій Шкарлет в своєму Telegram-каналі.

Станом на 15 березня, в "помаранчевій" зоні знаходяться 11 регіонів: Київ, Вінницька, Донецька, Київська, Львівська, Миколаївська, Сумська, Тернопільська, Хмельницька, Черкаська та Чернігівська області.

Решта областей залишаються в "жовтій" зоні: Волинська, Дніпропетровська, Запорізька, Кіровоградська, Луганська, Одеська, Полтавська, Рівненська, Харківська та Херсонська області.

Закладам, де перевищено поріг захворюваності коронавірусом та ГРВІ, радять переводити на дистанційне навчання школярів 5-11 класів, учнів, які навчаються в закладах професійної освіти, та студентів.

Нагадаємо, в Україні з високою ймовірністю можуть ввести новий жорсткий локдаун. Тоді всі навчальні заклад перейдуть на дистанційний режим навчання.

Як повідомляв "Апостроф", в Україні зростає кількість хворих на COVID-19. Вінницька і Миколаївська області знаходяться на межі потрапляння в "червону" зону карантину. У цих регіонах перевищено рівень госпіталізації, а коефіцієнт нових випадків коронавируса близький до максимально допустимого значення.