RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

У Хмельницькому вводять жорсткий карантин: названо дату і перелік заборон

З понеділка, 22 березня, в місті Хмельницькому буде посилено умови карантину у зв'язку з поширенням коронавірусної інфекції.

Про це повідомив заступник мера Роман Примуш в коментарі "Незалежному громадському порталу".

Чиновник зазначив, що завантаженість "ковідних" лікарень Хмельницького становить 80%, а станом на 17 березня в місті було зафіксовано добовий антирекорд за весь час епідемії COVID-19 - хворобу виявили у 272 людей.

У зв'язку з цим в Хмельницькому буде введено додаткові обмеження. Зокрема, з 22 березня в місті буде заборонено проведення всіх масових заходів, в тому числі культурних і спортивних. Також припиняється робота позашкільних гуртків, вчителі переводяться на дистанційну форму роботи, в он-лайн рекомендують перевести навчання у вищих навчальних закладах.

Обмеження не стосуватимуться роботи громадського транспорту, діяльності установ торгової сфери і ресторанного бізнесу. Також продовжать роботу в звичайному режимі дитячі сади.

Якщо поширення COVID-19 триватиме, міська влада готова вводити нові обмежувальні заходи.

Як повідомляв "Апостроф", в Офісі президента України вважають, що в Київській області через поширення коронавірусу слід ввести такий же жорсткий карантин, як і в столиці України.