RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

В Одесі біля слідчого ізолятора вітали активіста Стерненко, фото і відео

Українці прийшли до слідчого ізолятора в Одесі на Люстдорфської дорозі для того, щоб підтримати активіста Сергія Стерненко.

Про це пише сайт Думська.

Повідомляється, що мітинг, який був організований 20 березня, пройшов не тільки на підтримку активіста, але ще і з метою привітати його з днем народження. Сьогодні екс-керівнику регіонального осередку "Правого сектора" виповнилося 26 років. На мітинг прийшло понад 20 осіб.

В руках у людей були великі плакати з різними написами на підтримку активіста, вони скандували "Волю Стерненко". Також учасники мітингу дозволяли собі нецензурні вирази на адресу керівника МВС Арсена Авакова. Всі бажаючі також могли сказати все, що думають у вільній формі в мікрофон.

За словами глави одеського відділення організації "Солідарна молодь" Марини Бойко, процес активіста Сергія Стерненко - це показова розправа.


Люди також влаштували перформанс з підпалом фаєрів і димових шашок. Організатори закликали всіх, хто може, взяти участь в акції і підтримати активіста неподалік від офісу президента України в Києві.


Відомо, що 23 лютого суд визнав Сергія Стерненко винним у викраденні депутата Сергія Щербіча. Чергове клопотання адвокатів активіста було відхилено, він залишається в слідчому ізоляторі.

Як писав "Апостроф" раніше, у чому звинувачують Сергія Стерненко і які порушення допустив суд.