RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

Названо найпопулярніші в Європі авто - стали бестселерами на ринку

Експерти назвали найпопулярніші в Європі транспортні засоби. За словами фахівців, ці автомобілі є бестселерами на світовому ринку, і на те є свої причини.

Про це повідомляє Auto Ria.

Skoda Octavia

Наявність цього транспортного засобу в даному списку зовсім не дивує. "Шкода" завжди відрізнялася відмінними автомобілями. "Октавія" цікава не тільки своїм зовнішнім виглядом, але і характеристиками. Цей транспортний засіб один з кращих на світовому ринку прямо зараз.

Fiat Panda

Це одна з найпривабливіших моделей, яка користується попитом. У 2004 році автомобіль був названий кращим в світі. Його почали випускати з 1980 року. Це привабливе авто не тільки в плані зовнішнього вигляду, під капотом це справжній звір.

Peugeot 2008

Цей позашляховик також увійшов до переліку найкращих в Європі. До двигунів цього авто пропонуються чотири коробки передач, в тому числі п'яти- і шестиступінчастою, що робить його справжнім універсалом. Завдяки заднім дисковим гальмам це авто дуже комфортно почуває себе на дорозі.

Toyota Yaris

Автомобіль піднявся в топ продажів на самому початку 2021 року. Зовнішній вигляд і характеристики авто вражають. Японський виробник неодноразово говорив, що цей автомобіль володіє підвищеним комфортом, забезпечуючи водієві плавний рух на дорозі.

Vauxhall Corsa

Автомобіль також увірвався в топ тих, що найбільше продаються в усьому світі. Це абсолютно заслужено. Транспортний засіб є справжнім звіром на дорогах, серед українців машина також користується популярністю. Судячи з опитувань, громадяни України люблять автомобіль за його комфорт.

Mercedes-Benz V222 (S63) AMG 4MATIC

Цей автомобіль до сих пір популярний серед автолюбителів. Його неодноразово включали в списки кращих транспортних засобів останніх років. Це справжня класика світу авто, так як "Бенц" завжди буде популярний у всьому світі.

Dacia Sandero

Цей автомобіль виграв премію "авто року". Економічний транспортний засіб з непоганими характеристиками. Розробники запевняють, що водій почуває себе в машині так, немов він удома. Це ідеальний опис автомобіля.

Як писав "Апостроф" раніше, названіо найбільш економічні та комфортні міські авто - їздити на них в задоволення.