RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

Український лоукостер запускає рейси на популярний курорт

З 1 квітня українці знову зможуть насолодитися відпочинком на популярному курорті - Кіпр відкриває кордони для всіх відвідувачів з України. Український лоукостер SkyUp оприлюднив інформацію про рейси, які буде здійснювати авіаперевізник на острів.

Про це йдеться в повідомленні на сайті компанії.

Так, авіаперельоти на Кіпр стартують з 17 квітня, заплановано по два рейси на тиждень, а з травня їх кількість збільшиться до чотирьох на тиждень. Полетіти на Кіпр у квітні можна буде з Києва, а з травня також і з Харкова. Продаж квитків вже розпочався на сайті skyup.aero.

"Київ - Ларнака -Київ. Стартуємо 17 квітня з 1-2 рейсів на тиждень. Починаючи з травня, плануємо збільшити частоту до чотирьох рейсів на тиждень: по понеділках, середах, п'ятницях і суботах.

Харків - Ларнака - Харків. Стартуємо 1 травня. Виконувати рейси будемо двічі в тиждень: по вівторках і суботах", - йдеться в повідомленні.

Туристам порекомендували перед плануванням свого відпочинку додатково перевіряти актуальні правила в'їзду і відпочинку на Кіпрі, а також повернення в Україну.

Як повідомляв "Апостроф", в Україні почало діяти нове правило для іноземців під час в'їзду в країну.