RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Маск анонсував випуск найшвидшого сімейного авто у світі - набере "сотню" за дві секунди

Власник компаній Tesla і SpaceX Ілон Маск анонсував випуск найшвидшого в світі сімейного автомобіля. За його словами, це авто здатне побити всі рекорди швидкості, які тільки є в світі.

Про це повідомляє Twitter-аккаунт Ілона Маска.

Ілон Маск заявив, що його новий автомобіль отримає назву Tesla Model S (оновлена). Це буде транспортний засіб з сімома місцями. Семимісний варіант для нової моделі "Тесла" пропонувався в перші роки виробництва, але його відхилили, пізніше розробники вирішили переглянути свою ідею.

За словами Ілона, нова версія автомобіля стане кращою сімейною машиною в світі. Мова йде не про просту машині, яку може придбати практично кожен житель планети Земля, а про "розумний" транспортний засіб. Ще одна особливість нової "Тесли" - це її швидкість. Незважаючи на те, що швидкісні характеристики не в пріоритеті для сімейного авто, Ілон подбав і про це. За його словами, авто зможе набрати 100 кілометрів на годину всього за дві секунди.

Новий автомобіль отримає не тільки сім місць, але і четверо дверей. На жаль, Ілон не сказав про те, коли всі бажаючі зможуть оформити замовлення "Тесли". Також він не згадав, як саме розробники зможуть реалізувати сім місць у салоні. Швидше за все, мова йде про встановлені задом наперед сидіння в багажнику.

Раніше Ілон Маск анонсував технологію, яка дозволить керувати автомобілем марки "Тесла" дистанційно, за допомогою звичайного смартфона. Також засновник SpaceX і Tesla планує зробити свої майбутні автомобілі літаючими. Це не буде виглядати, як повноцінне літаюче авто з майбутнього, але автомобіль зможе парити на висоті до одного метра.

Як писав "Апостроф" раніше, названо найпопулярніші в Європі авто, які стали бестселерами на ринку.