RU  UA  EN

Пʼятниця, 24 травня
  • НБУ:USD 39.60
  • НБУ:EUR 42.65
НБУ:USD  39.60
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 травня

23 травня

Всі новини

Захворюваність тільки зростає: у Львові допустили зупинку транспорту та закриття садочків

Через збільшення кількості хворих на коронавірусну інфекцію у Львові в понеділок, 29 березня, будуть обговорювати питання посилення карантину. Можуть закрити дитячі садки і обмежити рух громадського транспорту.

Коронавірус б'є по слабких місцях, але епідемія закінчиться дуже скоро - Віра Казмірчук

Про це повідомили в прес-службі Львівської міськради, цитуючи мера міста Андрія Садового.

За словами міського голови Львова, кожен день в лікарні міста надходить все більше нових, складних пацієнтів.

"Із 1300 ліжок, які в міських лікарнях призначені для пацієнтів з Covid-19, станом на сьогодні буде зайнято вже 1000. Добре, що ми прогнозували таку ситуацію і вже збільшуємо цей резерв. Зараз стоїть завдання мати 2000 таких ліжкомісць", - повідомив Садовий .

Через таку ситуацію послаблення карантину у Львові не буде. Більш того, розглядається можливість введення додаткових обмежувальних заходів.

"Сьогодні на штабі будемо обговорювати питання посилення карантину. Як би цього не хотілося, але стоїть питання про закриття дитячих садків і курсування громадського транспорту. Це дуже непрості рішення, тому ми до останнього думаємо, як виходити з критичної ситуації", - зазначив мер Львова .

Як повідомляв "Апостроф", у Львові, де почали розгортати додаткові "ковідние" ліжко-місця через зростання нових випадків коронавірусу, продовжили посилений карантин до 4 квітня. Відповідне рішення прийняла міська комісія з надзвичайних ситуацій.