RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

З днем Теплого Олексія: красиві листівки, вірші і поздоровлення в прозі

30 березня православні християни в Україні відзначають день святого Олексія. У народі це свято називають Теплим Олексієм, так як традиційно в цей час встановлюється тепла весняна погода.

Теплий Олексій 2021: що потрібно і не можна робити 30 березня

"Апостроф" зібрав яскраві привітання та листівки з нагоди свята.

***

Нехай свято Теплого Олексія принесе у вашу сім'ю достаток і благополуччя, здоров'я, подарує радість майбутнього тепла, сонячних і насичених днів.

***

З днем святого Олексія! Нехай в твоєму домі завжди панує мир і тепло, а печаль і негаразди нехай ніколи з тобою не зустрічаються. А якщо і зустрінуться, то нехай обходять тебе стороною.

***

Зі святом Теплого Олексія! Бажаю тобі залишатися такою ж щасливою, доброю й успішною людиною, і при цьому завжди прагнути до кращого і підкорювати все нові і нові вершини! Головне - будь здоровий і цінуй кожну мить життя, адже це дійсно важливо!

***

У свято Теплий Олексій хочу побажати тобі: нехай твоя життєва чаша буде переповнена щастям, здоров'ям і любов'ю! І нехай у тебе все буде так, як ти того хочеш! Нехай всі твої бажання збудуться!

***

З Теплим Олексієм! Бажаю лише самого доброго і хорошого. Миру тобі, добра і любові! І нехай твій ангел-хранитель завжди буде з тобою і завжди тебе оберігає від усіх бід і негараздів! Зі святом!

***

З Теплим Олексієм!

Нехай тепло швидше

Душу зігріває,

Світлом наповнює.

Найдобріший нехай святий

Почує голос твій,

Молитвам всім ублагає,

Тобі жити допомагає.