RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

У Харкові сталася велика смертельна пожежа з вибухом: "пекельні" фото і відео

Рано вранці в п'ятницю, 2 квітня, в Харкові стався вибух на підприємстві, яке займалося переробкою насіння соняшнику на олію, внаслідок якого виникла пожежа. На місці НП виявили загиблого 24-річного робітника, ще один - отримав поранення і опіки.

Про це повідомили в Telegram-каналі "Харків 1654", опублікувавши фото і вигляді з місця події.

Як сказано в повідомленні, про надзвичайну подію стало відомо о 4.08 ранку, коли надійшов дзвінок на номер "101". На місце пожежі на вулиці Новомосковській відправили 12 пожежно-рятувальних підрозділів ДСНС на автоцистернах.

Як виявилося, в металевому ангарі на території підприємства стався вибух резервуару, внаслідок якого будівля була зруйнована, уламки та залишки обладнання продовжували горіти. Пожежа охопила площу 600 кв.м.

На місці події рятувальники виявили тіло загиблого працівника, 1997 року народження. Ще одного робочого, 1983 року народження, госпіталізували в опіковий центр лікарні швидкої та невідкладної допомоги.


Локалізувати пожежу вдалося о 5:39, роботи з її остаточної ліквідації тривають. Причини НП поки невідомі.

Як повідомляв "Апостроф", в четвер, 1 квітня, рятувальники катера "Відважний" ліквідували масштабну пожежу в парку "Наталка" в Оболонському районі Києва.