RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

Частину Закарпаття засипало снігом: фото і дані про ситуацію на дорогах

Як і прогнозували синоптики, в Україні похолодало, а в Закарпатській області в ніч на вівторок, 6 квітня, випав сніг. Його так багато, що довелося чистити дороги.

Про це повідомляється на Facebook-сторінці Служби автомобільних доріг в Закарпатській області.

Відзначається, що вранці для розчищення доріг вийшло вісім одиниць техніки, ще п'ять - на чергуванні. Вони забезпечили проїзд дорогами загальнонаціонального значення. Найбільше снігу насипало на Ужоцькому перевалі, це траса Н-13 Львів-Самбір-Ужгород.

Як повідомила Патрульна поліція, через снігопад обмежено рух для великовантажного транспорту на автодорозі М-06 (Київ - Чоп) 702 км - 723 кілометр (Івашківський перевал).

За прогнозами синоптиків, вдень 6 квітня в області очікується хмарна погода, часом сніг та мокрий сніг, місцями значні опади. У горах сніг налипає, можливі хуртовини. Температура повітря 1-6 градусів тепла, на високогір'ї 4-6 градусів морозу.

Як пише "Варта 1", в Карпатах 6 квітня йде сильний сніг. Водії повідомляють про ускладнений рух на трасі "Київ-Чоп" і скупчення вантажівок.

Згідно даним сайту snig.info, який передає дані з камер встановлених на гірськолижних курортах в реальному часі, рясний сніг лежить на курортах Плай, Тростян, Захар Беркут.

Як повідомляв "Апостроф", раніше народний синоптик Леонід Горбань поділився прогнозом, що травень цього року в Україні буде холодним - тепла на Великдень, яка випадає на 2 травня, годі й чекати.