RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Скандал з оголеними дівчатами в Дубаї: фото, відео і всі подробиці про українок

Українське консульство веде переговори з правоохоронцями Дубая, де моделі, серед яких були українки, влаштували на балконі готелю фотосесію в оголеному вигляді.

Про це повідомляє Daily Mail.

На замовлення 33-річного росіянина Олексія Концова майже 40 моделей знялися голими для ролика. Сам організатор називає інцидент "фатальною помилкою". Тепер його захищають адвокати, щоб той уникнув в'язниці.

Нагадаємо, зйомки проходили в центрі міста в районі Дубай Марина в готелі. Дівчат в непристойному вигляді помітили місцеві жителі і поскаржилися в поліцію. Така поведінка в ОАЕ вважається неприпустимою. Моделям та організатору загрожує штраф і в'язниця.

Відзначають, що серед моделей було також 11 українок. Решта - громадяни Росії, Молдови, Білорусі. Українське консульство в Дубаї взаємодіє з місцевою поліцією для забезпечення дотримання прав українок і з'ясування всіх обставин цієї справи.

Вже відомі імена українок з татуюваннями, завдяки яким їх вдалося ідентифікувати, - це 20-річні Яна та Діана.

Серед голих дівчат була 19-річна модель Дар'я Хорунженко з Полтави. Також там знаходилися українські моделі Катерина Кашенко і Софія Ткачук. Ідентифікували модель Анастасію Кашубу (20 років) і візажиста з Києва Тетяну Борисенко.

Катерина Кашенко

Діана

Яна

У компанії дівчат була модель з Ужгорода Маріанна Федчук.

Маріанна

Софія Ткачук

Як повідомляв "Апостроф", дитяче телешоу "Ultra Strips Down" в Данії показало, як дорослі люди оголюються перед школярами для розмови про бодіпозитив.