RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

Робив вечірки для українських депутатів: що відомо про організатора "голої" фотосесії в Дубаї

В Дубаї за проведення скандальної фотосесії і зйомку оголених дівчат затримано киянина Віталія Гречина, який був і організатором самої поїздки моделей.

Про це повідомляє видання "Страна".

Віталій Гречин - мешканець Києва 1980 року народженння, який має американське громадянство. У десять років Гречин з батьками переїхав до США. Там він здобув дві вищі освіти (з фінансів і кадрової психології), працював в казначействі "Форда" і навіть служив в американській армії. Потім Гречин повернувся в Україну, де служив при Американському посольстві в Києві.

Кар'єра Гречина багатогранна: він встиг змінити безліч видів діяльності - від інвестицій до продюсерства еротичного контенту. Раніше Гречин стверджував, що налагодив співпрацю з американським посольством щодо будівництва дипломатичного містечка для американців в Україні. Однак через 11 років після його заяви ніяке дипломатичне містечко в Україні так і не з'явився.

Також Гречин розповідав про знайомство з Бараком Обамою, президентом США, і навіть фінансування його передвиборчої кампанії в США, представлявся фінансовим радником Демократичної партії США і хизувався фото з Обамою.

Про участь Гречина в зйомках еротичних фотосесій стало відомо після появи скандального відео за участі покерного гравця Дена Кейтса у 2019 році, коли в мережу потрапили кадри вечірки в стилі Playboy за участі Кейтс і напівголих дівчат в масках.

Ходять чутки, що Гречин організовує пікантні вечірки для українських депутатів, де присутні дівчата з "ескорту" Гречина. Він завжди прагне оточувати себе великою кількістю дівчат модельної зовнішності і всіляко демонструє це в соцмережах.

На його сторінці у Facebook є багато відвертих спільних фото з напівоголеними і навіть зовсім голими дівчатами: на яхті, на рибалці, на пляжі.

До слова, фото, де Гречин грає на фортепіано в оточенні десятків повністю оголених жінок, зроблено в тому ж готелі в Дубаї, де і скандальний знімок, через який його затримали.

Як повідомляв "Апостроф", українок і інших учасниць голої фотосесії на балконі хмарочоса в Дубаї депортують з ОАЕ.